Uula

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

UULA

UULA verf is een matte traditionele Scandinavische verf uit Finland. Dit type verf wordt door heel Scandinavië al eeuwenlang gebruikt om de ruwe houten huizen van buiten te schilderen. Het geeft dat typisch Scandinavische kleureffect en beschermt de houten gevels tegen weer en wind. Dit type verf werd vroeger door de arme boerenbevolking zelf gekookt van water, tarwe- of roggemeel en wat lijnolie. Men voegde een natuurlijk pigment toe voor de kleur.  

Uula verf is er in twee soorten, beide hebben een matte uitstraling; UULA KOOKVERF is geschikt voor ruw onbewerkt en verweerd hout, UULA FARFOIL is ook geschikt voor geschaafd en geschilderd hout.

Uula Scandinavische Kookverf (Slamfärg)  is een traditionele Scandinavische verf op waterbasis met een matte poederachtige finish. Geschikt voor ruw of verweerd hout van bijvoorbeeld schuren, gevelbetimmeringen, schuttingen etc. 100% oplosmiddelvrij. 

Uula Scandinavische Farfoil is een matte Scandinavische lijnolieverf met een mooie matte poederachtige uitstraling. Geschikt voor geschaafd hout, maar ook geschikt voor gebeitst en geschilderd hout. Ideaal voor geschaafde nieuwe gevelbetimmeringen, schuttingen, schuren etc. Oplosmiddel is een reukloze petroleum, verdunbaar met ouderwetse gomterpentijn.

Let op Tisa levert het complete UULA assortiment.. ziet u iets niet staan, email het ons dan dan bestellen we het direct voor u mee.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies (uw privacy blijft gewaarborgd) Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    WEGENS GROTE DRUKTE IS DE LEVERTIJD GEWIJZIGD NAAR 1 TOT ENKELE DAGEN . Verbergen