WEGENS VAKANTIE GESLOTEN T/M 3 MEI (er worden geen paketten verzonden)

Bedrijven inlog

Tisa Groothandel B.V. is al sinds vele jaren een betrouwbare en zeer kundige partner voor veel bedrijven en instellingen.
Door de zeer grote technische kennis en specialisatie kunnen wij voor een zeer uitlopende groep bedrijven en proffessionals een goede partner zijn en verzorgen wij de levering van veel materialen.
Mocht u groter willen inkopen en/of op vaste "proffessionele" basis met onze producten willen gaan werken dan bent u hier uiteraard aan het juiste adres.
Email ons uw gegevens en KVK uitreksel en een voorbeeld van de hoeveelheid op jaarbasis u wenst af te nemen op: info @ Parketenmeer.nl  (aan elkaar geschreven) en we maken voor u een account aan met daarbij een korting staffel.

Meer informatie ? bel ons op 013 8501080

PS, U kunt ook altijd de producten alvast bestellen via de webshop, veel prijzen zijn namelijk in de webshop al goedkoper dan de reguliere groothandelsprijzen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies (uw privacy blijft gewaarborgd) Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    WEGENS GROTE DRUKTE IS DE LEVERTIJD GEWIJZIGD NAAR 1 TOT ENKELE DAGEN . Verbergen