Boneco Luchtbehandeling

Boneco Luchtbehandeling Luchtbevochtigers, Luchtreinigers etc.Het weer doet vermoeden dat het hoogzomer is maar de winterperiode komt er echt aan!Als de buitentemperatuur daalt wordt binnenshuis de verwarming een graadje hoger gezet.Hierdoor daalt de...
Lees meer

Boneco Luchtbehandeling, Luchtbevochtigers, Luchtreinigers etc.

Het weer doet vermoeden dat het hoogzomer is maar de winterperiode komt er echt aan! Als de buitentemperatuur daalt wordt binnenshuis de verwarming een graadje hoger gezet. Hierdoor daalt de luchtvochtigheid in uw woning en ontstaat droge lucht. Droge verwarmingslucht is niet alleen slecht voor uw gezondheid, maar heeft ook nadelige gevolgen voor uw parketvloer of meubel en vleugel enz. Het hout zal uitdrogen waardoor krimpnaadjes en scheurtjes kunnen ontstaan.
Het is dus zaak de luchtvochtigheid binnenshuis op het juiste niveau te houden, bij een luchtvochtigheid van tussen de 50 en 60% zullen zowel u als uw parketvloer en omgeving zich beter voelen.

Tisasite.com is hiervoor al enkele jaren hofleverancier voor de gehele overheid en biedt u de beste materialen tegen een droog binnenklimaat, en wij zijn als een van weinige partijen volledig gespecialiseerd in deze materie en kunnen u zodoende in alle gevallen van het beste advies voorzien.
Tevens zijn we totaalleverancier van het Zwitserse topmerk Boneco waarmee u dus altijd de beste keus maakt want dit merk onderscheid zich al vele jaren door een goede constante kwaliteit te bieden in deze "niche" markt en ze weten steeds de juiste apparaten te ontwikkelen voor de juiste doelgroep.
Kortom zoekt u een luchtbevochtiger dan bent u bij Tisa aan het juiste adres.

// MultiSafepay payment method icons