Klachten & Retouren

Klachten & Retouren,

Wij zouden het betreuren als er iets niet goed is aangeleverd , eventuele problemen zullen wij zo spoedig mogelijk, in overleg met u oplossen. Graag binnen 48 uur na ontvangst producten melden via [email protected] Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Indien gebreken niet binnen 48 uur zijn gemeld is het niet meer mogelijk om beschadigde of niet geleverde artikelen op Parketenmeer.nl te verhalen.

U heeft de verplichting om de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Eventuele gebreken dient u binnen 48 uur te melden via [email protected] Graag met foto’s bewijs aanleveren mits dit mogelijk is en order nummer.
Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Parketenmeer.nl de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

Voor al uw op of aanmerkingen gebruikt u ons klachtenformulier via het ticketsysteem onder uw account, vermeld hierin duidelijk,,

  • Een omschrijving van uw klacht of opmerking
  • Uw order en factuurnr.
  • De datum van ontvangst producten
  • Welke transporteur het bezorgd heeft
  • Uw NAW gegevens plus tel nr.

RETOUR PROCEDURE,

Producten waarbij in de omschrijving staat aangegeven dat het z.g. bederfelijke waar is ofwel vers of op maat gemaakt product en daardoor kwetsbaar en/of speciaal bestelde artikelen zijn uitgesloten van het retourrecht en kunnen derhalve op geen enkele wijze retour worden genomen.  Hout- en laminaatvloeren, ondervloeren, lijmen, oliën, lakken, wassen, logen, chemie, onderhoudsproducten, speciaal gereedschap (pads , slijpnetten enz) en aanverwante producten die speciaal besteld moeten worden. Speciaal bestelde artikelen zijn uitgesloten van het retourrecht.

Om te kunnen annuleren dient u binnen 14 dagen na ontvangst in uw account (aangemeld als klant) in te loggen en een ticket te sturen met daarin de melding retournering en omschrijving producten met ordernummer en naam of een mail te sturen als u geen account (aangemeld als gast )heeft naar [email protected] In deze e-mail dient u uw naam, ordernummer en (indien van toepassing) uw bankgegevens te vermelden. Tevens geeft u aan dat u uw order wenst te annuleren conform de wet koop op afstand.
U krijgt na ontvangst een mail toegestuurd met bevestiging van retour melding, u dient onderaan deze pagina de retourformulier uittedraaien en deze volledig in te vullen, graag toevoegen aan de producten. Na melden retour (per mail ) nog 14 dagen om het pakket te retoureren.

Mits uw verzoek voldoet aan het bovenstaande ontvangt u een bevestiging met het retour formulier en het adres waarnaar u uw bestelling kunt retourneren.

RETOURKOSTEN ZIJN VOOR UW REKENING.

Het is aan u om de producten goed te verpakken en de oude verzend sticker te verwijderen voor er een nieuw etiket op komt, tevens kan op het retour adres alleen met post.nl geleverd worden. U moet het retour bewijsje van de post.nl goed bewaren.
Eventuele beschadigingen en lekkages bij retourneren zullen door u zelf bij post.nl gedeclareerd moeten worden. Verstandig om dit verzekerd te verzenden.

Zodra wij uw zending in originele staat (Retourzendingen worden in dat geval pas geaccepteerd indien de verpakking en haar inhoud van het product onbeschadigd is, niet geopend is, niet is blootgesteld aan een te hoge luchtvochtigheid, of anderszins is blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf ) retour hebben ontvangen. Indien het vermoeden bestaat dat het product reeds geopend en/of gebruikt is of door de schuld van de klant is beschadigd behoudt [email protected] het recht om geen of slechts gedeeltelijke restitutie van het orderbedrag te verlenen. De nieuwe (retour)en verzendkosten zijn dan voor uw rekening.

U kunt kiezen tussen zogeheten ‘store credit ‘ dan houd een tegoed bij ons en wordt er bij de volgende bestelling van uw tegoed gehaald u krijgt dan een update over nog openstaande “store credit”.
of u kiest voor het geld terug, dit zal via de door jou gebruikte betaalmethode binnen 14 dagen terug worden gestort.

Artikelen die zonder overleg en niet via onze retour procedure toe worden toe gezonden zullen niet in behandeling worden genomen.

Download hier het retourformulier..

digitale folder en drukwerk:
Alle uitingen zijn voorbehouden van druk- en zetfouten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies (uw privacy blijft gewaarborgd) Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    WEGENS GROTE DRUKTE IS DE LEVERTIJD GEWIJZIGD NAAR 1 TOT ENKELE DAGEN . Verbergen