Al onze Blogs

Woca Diamond Oil aanbrengen

Woca Diamond Oil aanbrengen

Woca Diamond Oil Active is een natuurlijke, supersterke, sneldrogende olie, waar geen chemische component aan toegevoegd hoeft te worden voor snelle uitharding of extra bescherming. Olieresten harden niet vanzelf uit en kunnen dus opnieuw gebruikt worden. De nieuwe technologie de we gebruikt hebben heet ‘Hyper Cross Linking’. Hierbij creëren de oliemoleculen miljarden extra connecties met elkaar, wat resulteert in een intensievere, sterkere bescherming. Het effect doet denken aan een web binnenin in het hout, waardoor de vloer beter beschermd is tegen vocht, vuil en slijtage. Het enige wat de olie nodig heeft om geactiveerd te worden is een combinatie van wrijving en zuurstof.

Woca Exterior Oil

Woca Exterior Oil

WOCA Exterior Oil is een revolutionaire watergedragen olie voor buitenhout. Exterior Oil is sneldrogend, eenvoudig aan te brengen en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Dankzij de speciale pigmenten is het oppervlak lang beschermd. Exterior Oil is geschikt als terrasolie of meubelolie, maar ook om tuinhuizen, schuttingen of gevelbekleding mee te beschermen. Onderhoud is heel eenvoudig, oppervlakken worden simpelweg gereinigd met Exterior Cleaner en daarna weer opnieuw in de olie gezet. U hoeft dus nooit meer te schuren!

Woca Masterolie aanbrengen

Woca Masterolie aanbrengen

De natuurlijke vloeroliën van WOCA Denmark versterken de structuur en kleur van het hout en zorgen voor een sterk en slijtvast oppervlak. De speciale samenstelling van de oliën zorgt er voor dat de vloer blijft “ademen”. Een WOCA geoliede vloer is daarom veerkrachtig en duurzaam en behoudt zijn natuurlijke eigenschappen. WOCA vloerolie wordt geleverd in diverse kleuren en varianten en is geschikt voor alle houtsoorten.

Luchtbevochtigers hoe en wat...

Luchtbevochtigers hoe en wat...

Luchtbevochtigers hoe en wat,Elke winter is het weer raak, scheuren in de vloer of vleugel of andere houten objecten.Heel vervelend natuurlijk maar gelukkig is er een goede oplossing, met onze luchtbevochtigers en luchtwassers van Boneco haalt u de perfecte oplossing in huis om de te droge kamerlucht snel en goed te bevochtigen met de Boneco producten van de hoogste kwaliteit

Woca Natuurzeep hoe en wat ?

  • Geplaatst op
  • Door Piet
  • 0
Woca Natuurzeep hoe en wat ?

WOCA Natuurzeep wordt gebruikt voor de regelmatige bescherming van al uw hout in huis. Natuurzeep is verkrijgbaar in naturel, wit, extra wit, grijs en zwart. Natuurzeep werd vroeger ook gebruikt als basisbehandeling van naaldhout. Een behandeling met Woca Natuurzeep voed het hout en de kokos- en sojavetten in de zeep zorgen voor een beschermende slijtlaag. Daarom is Natuurzeep zeer goed verzorgend.

CBW
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies (uw privacy blijft gewaarborgd) Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    WEGENS GROTE DRUKTE IS DE LEVERTIJD GEWIJZIGD NAAR 1 TOT ENKELE DAGEN . Verbergen