Meubels Hout, Leer en Textiel

Onderhoudsproducten voor alle meubels, Op deze pagina vindt u alle onderhoudsproducten voor met Olie behandelde meubels van diverse merken. Geen idee welk merk u heeft ? Fixx/ Oranje is een top kwalitatief universeel onderhoudssysteem geschikt.....
Lees meer

Onderhoudsproducten voor alle meubels van Hout,Leer en Textiel, 

Op deze pagina vindt u alle onderhoudsproducten voor alle meubels van diverse merken, Hout,Leer of Textiel, Geen idee welk merk u heeft ? Fixx en Oranje zijn top kwalitatief universeel onderhoudssysteem geschikt voor alle met hardwax-olie en volle Olie of Boenwas behandelde meubels, tevens voor alle textiele en lederen meubels.

Onderhoudsolie of Was geeft het meubel een frisse uitstraling, droogt snel en is plaatselijk te gebruiken. Onderhoudsolie of Was is zuinig in gebruik en handig voor periodiek onderhoud. Een ''musthave'' voor elke trotse eigenaar van een met Olie behandelde meubel.

Fixx Ecotone olie is een speciale veilige onderhoudsolie deze reinigt dus niet ! hiervoor gebruikt u dus de speciale Eco Multi Cleaner welke er ev ook in een Spray vorm is.

Indien u het niet kunt vinden gebruik dan de bovenstaande zoekbalk en vul daar een zoekwoord in als, Leer, Textiel of Oranje, Fixx enz.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies (uw privacy blijft gewaarborgd) Dit bericht verbergen Meer over cookies »