Luchtbevochtigers hoe en wat...

Luchtbevochtigers hoe en wat...

Luchtbevochtigers hoe en wat,Elke winter is het weer raak, scheuren in de vloer of vleugel of andere houten objecten.Heel vervelend natuurlijk maar gelukkig is er een goede oplossing, met onze luchtbevochtigers en luchtwassers van Boneco haalt u de perfecte oplossing in huis om de te droge kamerlucht snel en goed te bevochtigen met de Boneco producten van de hoogste kwaliteit

Luchtbevochtigers hoe en wat,

Elke winter is het weer raak, scheuren in de vloer of vleugel of andere houten objecten.
Heel vervelend natuurlijk maar gelukkig is er een goede oplossing, met onze luchtbevochtigers en luchtwassers van Boneco haalt u de perfecte oplossing in huis om de te droge kamerlucht snel en goed te bevochtigen met de Boneco producten van de hoogste kwaliteit. 

Wist u dat wij als enige leverancier in de Benelux volledig zijn gespecialiseerd in Boneco en als enige het totale assortiment kunnen leveren, Ook al staat het niet op de site wij kunnen het altijd wel bestellen.
Hier vind u het gehele assortiment..

Mocht u iets niet kunnen vinden bel of mail ons dan,, https://www.parketenmeer.nl/nl/service/

VERBETER DE KWALITEIT VAN JE LEVEN. EEN BETERE KWALITEIT OMGEVING VOOR U.

Haal nu eens diep adem. Boneco heeft de kwaliteit van de lucht verbeterd. In huis, in je kantoor of de werkplaats. Waar je ook gaat, je voelt de perfecte mengeling van vernieuwing en design wat vertegenwoordigd is in onze superieure kwaliteit en technische vooruitstrevende luchtbehandelingsystemen.

Of het nu een luchtwasser is, koudverdamper, ultrasone bevochtiger, luchtreiniger of luchtontvochtiger van het merk Boneco Zwitserland.

Boneco ontwikkelt en fabriceert functionele oplossingen die de standaard zet in de markt.

De 2055D is de enige luchtwasser met ingebouwde ioniser, aroma verdamper en uitgerust is met een digitaal besturings syteem en hygrometer. Voor frisse lucht waar je ook gaat, de praktische reis-ultrasone bevochtiger 7046 is de oplossing voor warme droge slaapkamers. De koudverdamper 2441 in wit of zwart heeft een zeer onderscheidend design, beloond met de “Red dot Design Award”.

Dankzij Zwitserse precisie technology presenteren wij de kleine veilige ECO oplossing zoals de Ionic Siver Stick voor het in stand houden van bacterievrij water of de ontkalkings cartridge. De 7531N is voorzien van een Nederlandse modificatie “de snorkel”.

Luchtwasser: Speciale schijven draaien door het water en reinigen de lucht van stof die neerslaat op de natte oppervlakken. Door een geruisarme ventilator wordt de lucht naar binnen geblazen langs de schijven geïoniseerd met negatieve ionen en zonder stofneerslag bevochtigd. Voordeel: Luchtreiniging. Zacht water verdamping. Geschikt voor zomer en winter. Geen filters nodig of andere kosten voor vervanging.
Een ultrasone bevochtiger is een zeer effectieve methode van bevochtigen en de Technology gebruikt een hoge frequentie trilling om een micro fijne mist te veroorzaken. De mist wordt door een geruisarme ventilator de kamer ingeblazen waar de nevel onmiddellijk in de lucht wordt opgenomen. Bij te hoge instelling van de hygrostaat (boven 55 %) van het vochtgehalte kan soms een waterneerslag ontstaan op statische oppervlakken. Voordeel: Zeer effectief, elektronisch regelbaar en zeer weinig stroomverbruik. Nadeel: Vervangingsfilter regelmatig vervangen. Soms watervlekken in combinatie met stof op statische meubels indien de hygrostaat te hoog wordt ingesteld.
Koudverdampers hebben een filter die het water op zuigt. Een ventilator zuigt de lucht langs de natte filtermat en zorgt voor natuurlijke verdamping afhankelijk van de heersende temperatuur zonder neerslag. Eenvoudig toestel. Voordeel: Temperatuur afhankelijke zacht water verdamping, Nadeel: Geluid ventilator, regelmatig verwisselen filtermat.
Stoombevochtigers zijn zeer effectief en hebben een hygiënische luchtbevochtiging. Relatief goedkoop in aanschaf. Voordeel: Ideale hygiënische luchtbevochtiging zonder neerslag. Grote output van vocht. Geschikt voor slaapkamers vooral van kinderen.
Luchtreiniger met ioniser en filters: Geruisarm filter systeem om de lucht te zuiveren van zwevend huisstof, pollen, tabaksrook, haartjes en veertjes van vogels en huisdieren, stuifmeel en muffe lucht. Op kantoor ideaal tegen stof, toners van printers en statische elektriciteit. Voordeel: Geruisarm, geschikt voor de slaapkamer. Vooral bij kinderen met ademhalingsklachten zeer effectief . Nadeel: Vervangingsfilters relatief duur als er veel gerookt wordt.

 • 1956 Hans Frei sticht Plaston met zijn zoon Roland in Widnau, Zwitserland.
 • Met grote toewijding, de familie ontwikkelt haar bedrijf tot een betrouwbare producent van kunststof onderdelen voor de industrie en alledaagse huishoudelijke behoeften
 • 1963 De eerste bevochtiger wordt gelanceerd en is een verkoopsucces.
 • Sindsdien zijn de luchtbevochtigers voortdurend geavanceerde en nieuwe systemen toegevoegd aan de productlijn.
 • 1973 Roland Frei neemt de leiding van het bedrijf van zijn vader, en in de jaren na, leidt Plaston een gestage groei.
 • 1991 In de consument het product divisie, Boneco concentreert zich op luchtbevochtigers.
 • In de daaropvolgende jaren, zijn productie-installaties ingebouwd in de Tsjechische Republiek en China.
 • 2000 Wereldwijd groei van de luchtbevochtiger divisie, met name in de Oost-Europese markten, in Rusland en de Verenigde Staten van Amerika.
 • 2013 Nieuwe huisstijl onder de naam BONECO gezonde lucht en strategische afstemming op het gebied van gezonde lucht.
 • 2015 Oprichting van BONECO Zwitserland
 • Wereld toonaangevende premium merk voor mobiele luchtbevochtigers en luchtreinigers
 • Toestellen met de beste kwaliteit, prestaties en bruikbaarheid
 • Intelligente oplossingen voor het zuiveren van en het omgaan met water
 • Industry leider en market maker voor gezonde lucht
 • Betrouwbaarheid en 50 jaar traditie uit Zwitserland
 • Echte partner van de kwaliteit retail providers
 • Stabiele prijzen om de prestaties te passen
 • Tijdloos aantrekkelijk, functioneel ontwerp
 • Uitstekende klantenservice – hoogopgeleide consulting
 • Hoge kwaliteit gecentreerd rond de Zwitserse bergen – van de website om de POS
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
CBW
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies (uw privacy blijft gewaarborgd) Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    WEGENS GROTE DRUKTE IS DE LEVERTIJD GEWIJZIGD NAAR 1 TOT ENKELE DAGEN . Verbergen