Heco

1
Sorteren op:
€0,19
Op voorraad: Voor 18u besteld is vandaag verzonden

Heco Schroeven,
Quote van Heco zelf, Wij hebben onze draai gevonden..

LET OP TISA LEVERT HET TOTALE ASSORTIMENT VAN HECO, Dus mocht u iets niet kunnen vinden (het assorti. is namelijk vele te groot dus voorlopig staat alles er nog niet op) dan kunnen we het wel met 1 of 2 dagen leveren. Dus email of bel ons even dan helpen we u..

Een schroef is maar een klein stukje metaal.
Maar een groot stuk veiligheid. Wij steken onze hele kennis en bekwaamheid in dit kleine stukje metaal, zodat uw wereld een beetje betrouwbaarder wordt. Bij u thuis, in de auto, bij de sport, ja zelfs in de politiek.

De firma HECO-Schrauben is in ca. 125 jaar langzaam en gezond gegroeid. Tegenwoordig zijn zij een van de belangrijkste schroeffabrikanten in Duitsland. De bedrijfscultuur is echter net als voorheen doordrongen van de waarden die de oprichter Karl Hettich al hoog in het vaandel had: ideeënrijkdom, vlijt en kwaliteitsbesef.

Ze zijn in hoge mate innovatief, maar daarbij altijd oorspronkelijk gebleven. Daarom mag u ook in de toekomst veel van het merk HECO verwachten. De medewerkers ontwikkelen nu al nieuwe oplossingen voor de eisen die de bevestigingstechniek over enkele jaren aan onze producten zal stellen. Houd rekening met het beste. Want wij hebben onze draai gevonden zeggen ze dan ook.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies (uw privacy blijft gewaarborgd) Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    WEGENS GROTE DRUKTE IS DE LEVERTIJD GEWIJZIGD NAAR 1 TOT ENKELE DAGEN . Verbergen