Ciranova

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Ciranova heeft reeds meer dan 80 jaar knowhow op het vlak van afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren. Ciranova beschikt over een compleet gamma kwalitatieve producten voor het voorbereiden, kleuren, afwerken en onderhouden van binnen- en buitenhout.

Ciranova is een hoogwaardig merkproduct van Debal Coatings. Als proactieve onderneming maken wij elke dag werk van research en development in onze eigen laboratoria met de meest geavanceerde technieken en nieuwste grondstoffen. Hoogwaardige producten met een nog beter resultaat zijn daarvan het logische gevolg.

Tisa levert het totale assoritment van Ciranova dus ziet u iets niet staan neemt u dan even contact met ons op we kunnen het namelijk wel gewoon leveren.

Bent u professional en wilt u met Ciranova gaan werken of dit doorverkopen ? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, Neemt u even contct op en stuur ons uw KVK en BTW gegevens enz. door dan maken we een account voor u aan en kunt u bij ons inkopen tegen vakman condities.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies (uw privacy blijft gewaarborgd) Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    WEGENS GROTE DRUKTE IS DE LEVERTIJD GEWIJZIGD NAAR 1 TOT ENKELE DAGEN . Verbergen